Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 208.8 mg
Alternativní recepty
Gluten free sourdough bread
192u. 20min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Buckwheat bread
2h 5min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min