
Zařízení & příslušenství
Gluten free fruit and nut loaf
Příprava 10min
Celkový 55min
12 slices
Suroviny
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
269.1 kcal /
1130.2 kJ
Protein
5.3 g
Tuk
10.7 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sodík
208.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland