Zařízení & příslušenství
Gluten free fruit and nut loaf
Příprava 10min.
Celkový 55min.
12 slices
Suroviny
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
208.8 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Chocolate fruit and nut squares
1 Std. 10 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min