
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g polenta plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates cut into halves
- 100 g dried figs cut into halves
- 50 g dried apricots cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 269.1 kcal / 1130.2 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 208.8 mg
Alternativní recepty
Gluten-free goodness pastry
1hod.
Gluten free sticky date puddings
1hod. 5min
Gluten free rough puff pastry
1hod. 15min
Gluten free Mediterranean bread
1hod. 35min
Raw chocolate beetroot cake
2hod. 15min
Gluten free breakfast cereal clusters
1hod. 15min
Sesame and chia seed loaf
2hod. 20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Buckwheat bread
2hod. 5min
Pumpkin and turmeric loaf
1hod. 50min
Chia and pepita gluten free loaf
1hod. 25min
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min