Semolina gnocchi with asparagus
TM6 TM5 TM31

Semolina gnocchi with asparagus

3.5 (6 hodnocení)

Suroviny

Semolina gnocchi

  • 20 g unsalted butter
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1000 g full cream milk
  • ½ tsp sea salt
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 2 egg yolks
  • 290 g semolina (see Tips)

Walnut and basil pesto

  • 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
  • 100 g walnuts
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
  • ½ garlic clove
  • 130 g olive oil
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Vegetable topping

  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
  • 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
  • 2 tbsp water
  • 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
  • 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3167.5 kJ / 754.2 kcal
Protein
23.7 g
Sacharidy
44.3 g
Tuk
53.2 g
Nasycený tuk
15.2 g
Vláknina
5.4 g
Sodík
634.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty