Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 53.2 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 634.8 mg
Alternativní recepty
Milanese risotto
25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Ricotta gnocchi
2h
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Risotto verde
45 Min
Gnocchi
1h 40 min.