Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 53.2 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 634.8 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Beetroot risotto
35min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Asparagus risotto
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10 min
Tomato and lentil dahl
35min