Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 4 mele Renetta
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo e scorza
- 30 g di Rum
- 50 g di uvetta sultanina ammollta nel Rum per 15 minuti
- 30 g di pinoli
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di pangrattato
- 10 - 15 g di burro
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di mele
1h 5min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20 min
Strüdel ai frutti di bosco
2 godz.
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30 min
Strudel viennese scomposto
2 Std. 5 Min
Frittelle di mele e arancia
1h 5min
Strudel di ricotta e pane
2 godz. 30 min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10 min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 godz.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30 min
Crostata mele e cannella
1h 20 min