Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di burro + q.b.
- 250 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza senza la parte bianca
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 250 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1843.7 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringata
4h 30min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1u. 45min
Rose del deserto
45 min
Torta di pane
1u. 20min
Torta russa di Verona
2u.
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1h 15min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1u. 20min
Brutti ma buoni
2u.
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15min
Strudel di mele
1h 35min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1u.