Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di burro + q.b.
- 250 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza senza la parte bianca
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 250 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1843.7 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Baci di dama
1h 30min
Spongade della Val Camonica
5h
Torta russa di Verona
2h
Brutti ma buoni
2h
Torta di rose
2h
Brutti ma buoni di Gavirate
1j 55 menit
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Torta sabbiosa
50min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Torta della nonna
1h 30min