莧菜炒雙蛋

莧菜炒雙蛋

4.3 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 莧菜 (挑除粗梗,只取嫩葉),切段
    300 克
  • 鹹蛋 切塊(約1.5 公分)
    1 顆
  • 皮蛋 只取蛋白,切塊(約1.5公分)
    1 顆
  • ¼ 茶匙
  • 20 克
  • 香油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.09 g
Kalorie 575 kJ / 137 kcal
Tuk 10.31 g
Vláknina 3.34 g
Sacharidy 5.18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...