
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 300 克 莧菜 (挑除粗梗,只取嫩葉),切段
- 1 顆 鹹蛋 切塊(約1.5 公分)
- 1 顆 皮蛋 只取蛋白,切塊(約1.5公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 20 克 水
- 香油 少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 137 kcal / 575 kJ
- Protein
- 7.09 g
- Tuk
- 10.31 g
- Sacharidy
- 5.18 g
- Vláknina
- 3.34 g