莧菜炒雙蛋
TM31 TM5 TM6

莧菜炒雙蛋

4.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 300 克 莧菜, (挑除粗梗,只取嫩葉),切段
  • 1 顆 鹹蛋, 切塊(約1.5 公分)
  • 1 顆 皮蛋, 只取蛋白,切塊(約1.5公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 20 克 水
  • 香油, 少許

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
575 kJ / 137 kcal
Protein
7.09 g
Sacharidy
5.18 g
Tuk
10.31 g
Vláknina
3.34 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty