Zařízení & příslušenství
莧菜炒雙蛋
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
莧菜 (挑除粗梗,只取嫩葉),切段300 克
-
鹹蛋 切塊(約1.5 公分)1 顆
-
皮蛋 只取蛋白,切塊(約1.5公分)1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
水20 克
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.09 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tuk
10.31 g
Vláknina
3.34 g
Sacharidy
5.18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan