Zařízení & příslušenství
蒜炒五花
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
米酒1 大匙
-
五花肉 切片(約3x5x1公分)150 克
-
油5 克
-
蒜苗 切斜段(約3公分)150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
白醋½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
72.8 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
740.3 kJ /
177.1 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
5.3 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan