馬鈴薯燉肉

馬鈴薯燉肉

4.6 28 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 胛心肉 切塊(約3-4公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 300 克
  • 日式醬油
    4 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 96.3 mg
Protein 22.5 g
Kalorie 1901.3 kJ / 454.9 kcal
Tuk 28.9 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 23.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...