馬鈴薯燉肉
TM6

馬鈴薯燉肉

4.7 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 400 克 胛心肉 ,切塊(約3-4公分)
  • 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 300 克 水
  • 4 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 清酒
  • 1 大匙 味醂
  • 400 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1901.3 kJ / 454.9 kcal
Protein
22.5 g
Sacharidy
23.5 g
Tuk
28.9 g
Nasycený tuk
10.2 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
96.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty