Zařízení & příslušenství
馬鈴薯燉肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
胛心肉 切塊(約3-4公分)400 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)150 克
-
水300 克
-
日式醬油4 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
96.3 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
1901.3 kJ /
454.9 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan