蔥燒雞腿

蔥燒雞腿

4.5 55 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    350 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • 90 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 400.3 mg
Protein 17.4 g
Kalorie 746.3 kJ / 178.5 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 4.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...