蔥燒雞腿
TM6

蔥燒雞腿

4.5 (53 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
  • 2 茶匙 醬油
  • 2 茶匙 米酒
  • 90 克 蔥
  • 10 克 油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 味醂
  • 1 大匙 醬油膏
  • 100 克 水
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 1 小撮 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
746.3 kJ / 178.5 kcal
Protein
17.4 g
Sacharidy
4.8 g
Tuk
9.3 g
Nasycený tuk
2.4 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
400.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty