Zařízení & příslušenství
蔥燒雞腿
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)350 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
蔥90 克
-
油10 克
-
糖1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
水100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
400.3 mg
Protein
17.4 g
Kalorie
746.3 kJ /
178.5 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
4.8 g