Zařízení & příslušenství
筊白筍炒雪菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 完整食譜
Suroviny
-
雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
日式醬油1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
9.1 g
Kalorie
795 kJ /
189 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
14.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan