筊白筍炒雪菜

筊白筍炒雪菜

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段
    300 克
  • 2 ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 10 克
  • 毛豆
    50 克
  • 筊白筍 切小丁
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • 日式醬油
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 9.1 g
Kalorie 795 kJ / 189 kcal
Tuk 11.8 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 14.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...