Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 300 g di pomodori freschi, spellati , senza semi e a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 125 g di mozzarella a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Impasto
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Pizzette di finta sfoglia
45 Min
Rollè di radicchio
50 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3 Std.
Bignè a sorpresa
2 Std.
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Corona di pan di pizza
4 Std.