Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 200 gramů zelených fazolových lusků, čerstvých nebo mražených, překrojených na 5 cm
- 100 gramů brambora, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 1 čajová lžička soli
- 30 gramů hladké mouky, na zahuštění
- 2 polévkové lžíce kopru, čerstvého, nasekaného
- 190 - 200 gramů zakysané smetany
- 2 vejce, natvrdo, nakrájené na kostičky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 5.15 g
- Sacharidy
- 15.15 g
- Tuk
- 9.08 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Koprová omáčka
20 Min
Kedlubnová polévka
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Čočková polévka
1h 35 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min
Lišková polévka
1h 40 min
Kulajda
40 Min
Fazolková polévka
35 Min
Zelňačka
25 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min