Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl
- 15 gramů olivového oleje
- 500 gramů červené řepy, na kousky
- 40 gramů rajčatového protlaku
- 10 gramů octa
- 700 gramů kuřecího vývaru
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 kus bobkového listu
- 2 čajové lžičky cukru
- 150 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Cuketová polévka se žampióny
30min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Polévka zelená cuketová
30min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Květáková polévka s vločkami
45min
Polévka oranžová z dýně
35 Min
Polévka z červené řepy
40 min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Mrkvová krémová polévka
30min
Cuketová krémová polévka
25 min
Dýňová polévka
45min