Polévka červená z řepy
TM6 TM5

Polévka červená z řepy

4.4 ( 17 hodnocení )

Suroviny

  • 100 gramů cibule napůl
  • 15 gramů olivového oleje
  • 500 gramů červené řepy na kousky
  • 40 gramů rajčatového protlaku
  • 10 gramů octa
  • 700 gramů kuřecího vývaru
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 kus bobkového listu
  • 2 čajové lžičky cukru
  • 150 gramů zakysané smetany

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
143 kcal / 600 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
7.8 g
Sacharidy
16.2 g
Vláknina
1.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty