Polévka červená z řepy
TM5 TM6

Polévka červená z řepy

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů cibule, napůl
  • 15 gramů olivového oleje
  • 500 gramů červené řepy, na kousky
  • 40 gramů rajčatového protlaku
  • 10 gramů octa
  • 700 gramů kuřecího vývaru
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 kus bobkového listu
  • 2 čajové lžičky cukru
  • 150 gramů zakysané smetany

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
600 kJ / 143 kcal
Protein
3.2 g
Sacharidy
16.2 g
Tuk
7.8 g
Vláknina
1.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty