Polévka z červené řepy
TM5 TM6

Polévka z červené řepy

4.9 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 400 gramů červené řepy, na čtvrtky
  • 50 gramů cibule, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1000 gramů vody
  • 2 kostky zeleninového bujónu
  • 400 gramů rajčat v plechovce, nakrájených
  • 1 špetka tymiánu, sušeného, dle chuti
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 200 gramů bílého jogurtu
  • 15 gramů feta sýru, strouhaného
  • petrželová nať, na ozdobení

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
712 kJ / 170 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
17 g
Tuk
8 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty