Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů červené řepy, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 1000 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty - 400 gramů rajčat v plechovce, nakrájených
- 1 špetka tymiánu, sušeného, dle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 200 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů feta sýru, strouhaného
- petrželová nať, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 Min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Kedlubnová polévka
35 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Polévka červená z řepy
35 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Rajčatová krémová polévka
30 min