
Zařízení & příslušenství
Polévka z červené řepy
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
červené řepy na čtvrtky400 gramů
-
cibule napůl50 gramů
-
stroužek česneku1
-
olivového oleje20 gramů
-
vody1000 gramů
-
zeleninového bujónu2 kostky
-
rajčat v plechovce nakrájených400 gramů
-
tymiánu, sušeného dle chuti1 špetka
-
pepře černého, mletého1 špetka
-
bílého jogurtu200 gramů
-
feta sýru strouhaného15 gramů
-
petrželová nať na ozdobení
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
170 kcal /
712 kJ
Protein
6 g
Tuk
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Podzimní polévky
11 recept
Česká republika
Česká republika