Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

4.6 46 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 400 gramů červené řepy na čtvrtky
  • 50 gramů cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1000 gramů vody
  • 2 kostky zeleninového bujónu
    2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty
  • 400 gramů rajčat v plechovce nakrájených
  • 1 špetka tymiánu, sušeného dle chuti
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 200 gramů bílého jogurtu
  • 15 gramů feta sýru strouhaného
  • petrželová nať na ozdobení

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 6 g
Kalorie 712 kJ / 170 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...