Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů anglické slaniny, na větší kostky
- 1350 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- ¼ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 900 gramů brambor, nakrájených (cca 2 cm)
- 450 gramů mražené směsi hrášku a mrkve
- 10 vídeňských párků (nožiček), na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2153 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Fazolková polévka
35 Min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1h 40min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Polévka z červené řepy
40min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 Min
Hrachová krémová polévka
25 min
Mrkvová krémová polévka
30min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Krémová květáková polévka
30min