
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů anglické slaniny, na větší kostky
- 1350 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- ¼ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 900 gramů brambor, nakrájených (cca 2 cm)
- 450 gramů mražené směsi hrášku a mrkve
- 10 vídeňských párků (nožiček), na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2153 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1h 25min
Kedlubnová polévka
35 Min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 Min
Fazolková polévka
Žádné hodnocení
Koprová polévka
Žádné hodnocení