Zelný hrnec s vepřovým masem

Zelný hrnec s vepřovým masem

4.8 91 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí

Suroviny

  • 200 gramů cibule na půlky
  • 50 gramů másla na kousky
  • 700 gramů vepřové plece na kostičky (2 cm)
  • 250 gramů kysaného zelí okapaného
  • 250 gramů žampiónů napůl
  • 250 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
    1 kostka masového bujónu
  • 20 gramů hladká mouka
  • 60 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů smetany
  • 25 gramů koňaku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička cukru
  • 20 gramů hořčice kremžské
  • 1 polévková lžíce sušeného tymiánu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 30 g
Kalorie 1471 kJ / 352 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...