Zařízení & příslušenství
Zelný hrnec s vepřovým masem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů cibule na půlky
-
50 gramů másla na kousky
-
700 gramů vepřové plece na kostičky (2 cm)
-
250 gramů kysaného zelí okapaného
-
250 gramů žampiónů napůl
-
250 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
-
20 gramů hladká mouka
-
60 gramů rajčatového protlaku
-
200 gramů smetany
-
25 gramů koňaku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička cukru
-
20 gramů hořčice kremžské
-
1 polévková lžíce sušeného tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1471 kJ /
352 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kysané zelí
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Paprikový guláš na červeném víně
1 Std. 25 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1 Std. 10 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 Min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 Std. 20 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Guláš z vepřové panenky
40 Min