
Zařízení & příslušenství
Zelný hrnec s vepřovým masem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů cibule na půlky
-
50 gramů másla na kousky
-
700 gramů vepřové plece na kostičky (2 cm)
-
250 gramů kysaného zelí okapaného
-
250 gramů žampiónů napůl
-
250 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
-
20 gramů hladké mouky
-
60 gramů rajčatového protlaku
-
200 gramů smetany
-
25 gramů koňaku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička cukru
-
20 gramů hořčice kremžské
-
1 polévková lžíce sušeného tymiánu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
352 kcal /
1471 kJ
Protein
30 g
Tuk
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Kysané zelí
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Žádné hodnocení
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min
Hovězí Stroganoff
35min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.