Zelný hrnec s vepřovým masem
TM31 TM5 TM6

Zelný hrnec s vepřovým masem

5.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů cibule, na půlky
  • 50 gramů másla, na kousky
  • 700 gramů vepřové plece, na kostičky (2 cm)
  • 250 gramů kysaného zelí, okapaného
  • 250 gramů žampiónů, napůl
  • 250 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička masové pasty
  • 20 gramů hladké mouky
  • 60 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů smetany
  • 25 gramů koňaku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky černého mletého pepře
  • 1 čajová lžička cukru
  • 20 gramů kremžské hořčice
  • 1 polévková lžíce tymiánu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1471 kJ / 352 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
8 g
Tuk
21 g
Vláknina
3.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty