Zařízení & příslušenství
Zelný hrnec s vepřovým masem
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů cibule na půlky
-
50 gramů másla na kousky
-
700 gramů vepřové plece na kostičky (2 cm)
-
250 gramů kysaného zelí okapaného
-
250 gramů žampiónů napůl
-
250 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
-
20 gramů hladká mouka
-
60 gramů rajčatového protlaku
-
200 gramů smetany
-
25 gramů koňaku
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička cukru
-
20 gramů hořčice kremžské
-
1 polévková lžíce sušeného tymiánu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
1471 kJ /
352 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kysané zelí
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Kuřecí stew s kroupami
50min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min.
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2hod. 50min.
Bramborový guláš
1hod. 10min.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.