Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu
- 3 stroužky česneku (cca 15 gramů)
- 40 gramů olivového oleje
- 600 gramů bílých fazolí v plechovce, bez nálevu
- 2 lístky čerstvé šalvěje, natrhané na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 110 gramů cibule, napůl
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1000 gramů zeleninového vývaru, nebo 1000 gramů vody a 2 kostky zeleninového bujónu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.12 g
- Sacharidy
- 11.05 g
- Tuk
- 9.28 g
- Vláknina
- 0.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazolová polévka s klobásou
35min
Eintopf se zelím a kroupami
1 godz.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Fazolková polévka
35min
Křenová polévka s bramborami
30min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Polévka z červené řepy
40min
Krém Saint-Germain
50min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min