Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
nebo 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 5.45 g
- Sacharidy
- 32.15 g
- Tuk
- 12.83 g
- Vláknina
- 4.63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13u. 30min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Polévka z bílých fazolí
35min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min