Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 523.3 mg
Alternativní recepty
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Ricotta (TM6)
16h 30min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12u. 15min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3u. 40min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h