Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 523.3 mg
Alternativní recepty
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli
40 Min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 Min
Fagioli con le cotiche
1h 45 min.
Lenticchie e salsiccia
2 Std. 55 Min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 Min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura dei fagioli
11h
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min