
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 167 kcal / 698.7 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 523.3 mg
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3hod. 45min
Cannellini a Cottura Lenta
14hod. 40min
Ceci a Cottura Lenta
14hod. 40min
Fagioli alla veneta
1hod. 30min
Cottura dei fagioli
11hod.
Torcolo di San Costanzo
5hod. 30min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Fagioli con le cotiche
1hod. 45min
Lenticchie e salsiccia
2hod. 55min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12hod. 10min
Pici all'aglione
1hod. 25min