Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di peperone rosso, pulito e a striscioline (1 cm circa)
- 2 pomodori maturi, privati dei semi e a fette (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Verdure al vapore
20 min
Panna montata al frutto della passione
5min
Torta alle bietole
3h
Friggitelli ripieni in pastella
45 min
Crostata ai frutti di bosco
2h 30min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30min
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45 min