Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di peperone rosso, pulito e a striscioline (1 cm circa)
- 2 pomodori maturi, privati dei semi e a fette (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Zuppa primaverile
40min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Panna montata all'aneto
5min
Frullato tiepido di barbabietola
20min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 Min
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 Min