Kompatibilní verze
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 148 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Thai Red Curry Paste
Žádné hodnocení
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Žádné hodnocení
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Coconut Creamed Kale
20min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min