Kompatibilní verze
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 148 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Žádné hodnocení
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20 min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Butterbean Mash with Paprika
20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5 min