Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 90 g de leche
- 50 g de azúcar
- 20 g de cacao puro en polvo
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de vainilla líquida
Crujiente de chocolate y arroz
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 25 g de mantequilla
- 100 g de arroz inflado al chocolate
Cobertura de cacao
- 4 hojas de gelatina
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de agua
- 90 g de azúcar
- 30 g de cacao puro en polvo
Decoración
- 100 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1984 kJ / 474 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 41.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de stracciatella
8h 15min
Polos ricos en proteínas
4h 30 min
Azúcar de frambuesas
Žádné hodnocení
Trufas de tiramisú
45min
Goulash dos maneras: vegano y con carne
Žádné hodnocení
Helado con sabor a Málaga
5h
Helado de chocolate
12h
Helado de gianduja
8h 15min
Glorias
1h 30min
Vasitos de "meloffee" pie
30min
Tarta versátil de celebración
1h 30min
Torrijas con leche condensada y salsa de chocolate negro
45min