Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 bizcochos de soletilla secos (bizcochos champagne)
- 125 g de queso cremoso
- 30 g de café solo
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 20 g de mantequilla
- 40 - 50 g de chocolate blanco en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 39.1 mg
Alternativní recepty
Brazo helado de chocolate
7h
Pastelitos de piña y chocolate
2 godz. 30 min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Bizcochitos de limón
50min
Triffle de chocolate, crema de queso y fresas
2 godz.
Crujiente de almendras
1h
Tarta versátil de celebración
1h 30 min
Erizos de galleta
1h 30 min
Helado de canela
9h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15 min
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2 godz. 30 min
Trufas de café
8 Std. 30 Min