Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 24.45 g
- Tuk
- 28.99 g
- Vláknina
- 6.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta cuajada de caramelo
2 Std. 10 Min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Panna cotta de café
4h 10min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 Std. 20 Min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Mousse de café
3h 15 min
Mousse de dulce de leche y café
20min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Natillas de naranja con chocolate
2 Std. 15 Min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 godz. 15 min
Flan de licor de café
5h 15 min