Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 24.45 g
- Tuk
- 28.99 g
- Vláknina
- 6.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45min
Crema catalana de chocolate
40 min
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Tarta de chocolate y avellanas
1h 10min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Angel food pavlovas
3h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Vasitos de "meloffee" pie
30 min
Panna cotta de café
4h 10min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min