Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 24.45 g
- Tuk
- 28.99 g
- Vláknina
- 6.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de café
3h 15min
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
2 godz. 15 min
Crema de horchata y merengue al aroma de naranja
2u. 30min
Postre de albaricoque con yogur de vainilla
1h 30min
Helado de boletus
4 godz. 45 min
Helado de melocotón
10min
Cruffins de arándanos
5h
Delicias de melocotón en conserva
5h
Bebida frappé de café al limón
5 min
Cheesecake de coco sin horno
4u. 15min
Postre de pera y queso cremoso
20 min