Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 plancha de bizcocho genovés de Ø18 cm x 1,5 cm de grosor
Crema de yogur
- 3 hojas de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de yogur natural
- 40 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Mousse de yogur y naranja
- 3 hojas de gelatina
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de zumo de naranja recién exprimido (sin pulpa)
- 25 g de azúcar glas
- 170 g de yogur natural
Gelatina de naranja
- 3 hojas de gelatina
- 200 g de zumo de naranja recién exprimido (sin pulpa)
- 60 g de azúcar glas
- 1 - 2 naranjas en rodajas de 5 mm y cada rodaja, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 69.8 mg
Alternativní recepty
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 godz. 30 min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3j 40 menit
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Mousse de yogur
6h 15 min
Tarta San Marcos
4h
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Tronco navideño de chocolate
2 godz. 30 min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Flan de queso cremoso
5 godz. 50 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min