
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g schabu wieprzowego bez kości
- 10 moreli suszonych, bez pestek
- 10 śliwek suszonych, bez pestek
- 4 łyżki oleju
- 3 łyżeczki papryki, mielonej
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
-
½
łyżeczki czosnku, granulowanego
nebo 1 ząbek czosnku drobno posiekany - ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1000 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 101 kcal / 424 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolada z indyka ze szpinakiem
2hod. 10min
Rolada z karkówki z grzybami
2hod. 35min
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2hod. 15min
Pasztet babci Uli
8hod. 50min
Schab z Varomy
3hod. 40min
Pieczony schab z orzechami i pudrem z grzybów
1hod. 40min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2hod. 30min
Soczysty filet z indyka na kanapki
16hod.
Pasztet na Wielkanoc
2hod. 10min
Baleron z karkówki
50hod. 30min
Schab chrzanowy
2hod. 30min
Karkówka po karkonosku
1hod. 50min