Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g schabu wieprzowego, bez kości
- 5 owoców jałowca
- 4 ząbki czosnku
- 4 ziaren ziela angielskiego
- 5 - 10 g soli gruboziarnistej
- 3 goździki
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 1 łyżeczka rozmarynu, suszonego
- ½ łyżeczki cukru
- 1 ½ łyżeczki musztardy
- 1 ½ - 2 łyżeczki chrzanu, tartego
- 1500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolada z karkówki z grzybami
2 Std. 35 Min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4 Std. 15 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Pieczona szynka (kulka)
50 godz.
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 Std. 30 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Rolada ze schabu
5 Std. 15 Min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Rolada mięsna
1 godz. 10 min
Schab gotowany na parze
1 Std. 50 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Schab z Varomy
3 godz. 40 min