Zařízení & příslušenství
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 porcí
Suroviny
Jablečná náplň
-
600 gramů jablek oloupaných, na kousky (asi 1 cm)
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
40 gramů pomerančové šťávy
-
40 gramů rozinek sultánek
Drobenkové těsto
-
300 gramů celozrnné pšeničné mouky plus navíc na vysypání formy
-
100 gramů másla změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
-
1 vejce
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
100 gramů krupicového cukru
-
20 gramů moučkového cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.1 g
Kalorie
1515 kJ /
362 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
55.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mřížkový koláč s tvarohem
1hod. 20min.
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1hod. 55min.
Makovo-jablečný koláč
1hod. 40min.
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45min.
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55min.
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1hod.
Makové řezy s citrónovou polevou
1hod.
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1hod.
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1hod.
Hruškový koláč
1hod.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.
Ořechová bábovka
1hod. 10min.