Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, np. szynki lub łopatki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego
- 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, surowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 - 4 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka białej gorczycy
- mieszane zioła, suszone, do obtoczenia kiełbasy
- 700 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 4560.3 kJ / 1089.9 kcal
- Protein
- 55.6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 93.2 g
- Nasycený tuk
- 33.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1980 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprykarz à la szczeciński
45 Min
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4h 15min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 Std. 25 Min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 Std.
Kiełbasa słoikowa
26 godz. 30 min
Schab chrzanowy
2 godz. 30 min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25 min
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Soczysty filet z indyka na kanapki
16h
Baleron z karkówki
50h 30min
Schab z Varomy
3h 40min