Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de beurre, pour le moule
- 50 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
- 25 g de biscuits amaretti
- 3 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 130 g de sucre en poudre
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 240 g de farine blanche type 45, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de sucre vanillé maison
- 60 g d'huile d'arachide
- 50 g de pastis, ou liqueur à l'anis type Sassolino, Sambuca, etc.
- Nutriční hodnoty
- na 12 parts
- Kalorie
- 15058 kJ / 3565 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 432 g
- Tuk
- 172 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Angel cake au citron
1h 5 min
Petits gâteaux au gingembre
35 min
Conchas
2h
Roulé de pain
1h 15 min
Gâteau au miel Kasutera (Castella)
1h 45 min
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Bretzels sucrés
4h
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Pain de Gênes
1h
Soupe à la réglisse
15min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Struffoli (Italie)
1h 15 min