Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse au chocolat
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'½ orange non traitée, râpé
La crème au beurre
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2387.2 kJ / 574.8 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Minibûche cerise amarena
40 λεπτ.
Gâteau de Pâques
1h 55min
Bûche soyeuse enneigée
4h 35min
Mini savarins aux pêches
35 Min
Bûche aux marrons
1h 40min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Galette des Rois aux châtaignes
1 Std. 25 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Bûche express au praliné
45min
Bûche meringuée au citron
1h 15min