Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse au chocolat
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'½ orange non traitée, râpé
La crème au beurre
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2387.2 kJ / 574.8 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux peaux de banane
3h 45min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1 Std.
Gâteau tout chocolat
5u. 45min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Galette magique des Rois
3h 15min
Gâteau au chocolat léger
3h 15min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Charlotte chocolat-banane
24h
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Tarte aux chocolats
2 Std. 20 Min
Charlotte au chocolat
6 Std. 20 Min