Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse au chocolat
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'½ orange non traitée, râpé
La crème au beurre
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2387.2 kJ / 574.8 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au chocolat léger
3h 15min
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Gâteau de Pâques
1h 55min
Bûche chocolat noir et gingembre
1 Std. 50 Min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Gâteau de Pâques
13 Std.
Bûche soyeuse enneigée
4 Std. 35 Min
Bûche chocolat-cassis
1 godz. 45 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2j 30 menit
Bûche express au praliné
45min