Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 500 g de vin rouge, type beaujolais de préférence
- 1 feuille de laurier frais
- 1 clou de girofle
- 1 cube de bouillon de volaille
-
1
saucisson de Lyon à cuire
nebo 2 saucisses de Morteau - 800 g de pommes de terre, coupées en tranches
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50min
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Œufs de caille en meurette
55min
Cervelle de canuts
12h
Saucisson brioché
2h 50min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Pâté en croûte
7h 45min
Galette bressane
13h
Salade de lentilles et cervelas
45min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min