Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 500 g de vin rouge, type beaujolais de préférence
- 1 feuille de laurier frais
- 1 clou de girofle
- 1 cube de bouillon de volaille
-
1
saucisson de Lyon à cuire
nebo 2 saucisses de Morteau - 800 g de pommes de terre, coupées en tranches
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cervelle de canuts
12h
Salade de lentilles et cervelas
45 min
Gratinée aux oignons
50 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de courge
1h
Œuf poché sauce meurette
1h
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Tarte à la praline
3sa 20 dk
Saucisson brioché
2h 50min