Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min