Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux

Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux

3.6 110 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 90 g d'échalotes
  • 20 g de beurre
  • 400 g de poireaux émincés en fines rondelles (2-3 mm)
  • 250 g de vin blanc sec
  • 20 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 12 noix de saint-jacques
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 10 g de fécule de maïs

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18 g
Kalorie 957.2 kJ / 229 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...