
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 695.8 kcal / 2912.8 kJ
- Protein
- 36.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Welsh rarebit
30min
Palets de dame
1hod. 30min
Soupe à l'oignon
1hod. 10min
Crème d'endive au colombo
30min
Cramique
2hod.
Ficelles picardes
2hod.
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Carbonade flamande
1hod. 45min
Velouté d'endive
35min
Tarte au libouli
2hod. 45min
Velouté de tomate
30min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1hod. 25min