Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelles picardes
2h
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Irish coffee
10 Min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Palets de dame
1h 30min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Carbonade flamande
1h 45 min
Velouté d'endive
35 min
Welsh rarebit
30 min