Flamiche aux chicons et maroilles

Flamiche aux chicons et maroilles

4.7 126 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
4 parts

Suroviny

La pâte
  • 75 g de lait
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
  • 50 g de beurre demi-sel mou
La garniture
  • 300 g d'endives (chicons)
  • 400 g d'eau
  • 360 g de maroilles
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de crème liquide entière

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 36.3 g
Kalorie 2912.8 kJ / 695.8 kcal
Tuk 39.8 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 46.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...