Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 poivrons verts, coupés en huit
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 poivrons jaunes, coupés en huit
- 2 poivrons rouges, coupés en huit
- 1 gousse d'ail
- 200 - 250 g de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
- 30 g de lait demi-écrémé
- ¼ de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de chorizo
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrines estivales
12h
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Verrines printanières
25 min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min
Verrine saumon-endive
10 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min