
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 poivrons verts coupés en huit
- 1 oignon coupé en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 poivrons jaunes coupés en huit
- 2 poivrons rouges coupés en huit
- 1 gousse d'ail
- 200 - 250 g de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
- 30 g de lait demi-écrémé
- ¼ de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment en poudre à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de chorizo
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 62 kcal / 257 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines printanières
25min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Mousse de tomate au basilic
3hod. 30min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Verrines à l'italienne
3hod. 25min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrines estivales
12hod.
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2hod. 35min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2hod. 15min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min
Verrines de betterave au crabe
15min