Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filet mignon de porc
- 230 g de pruneaux dénoyautés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en gros morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 6516 kJ / 1556 kcal
- Protein
- 132 g
- Sacharidy
- 216 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Roulés de dinde aux pruneaux
35 min
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Joues de porc au cidre
1h 45 min
Filet mignon aux nectarines
40 min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1u. 40min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de dinde aux abricots secs
50 min
Filet mignon au cidre
35 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min
Sauté de porc au cidre
1 Std.