Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de filet mignon de porc
- 230 g de pruneaux dénoyautés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en gros morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 6516 kJ / 1556 kcal
- Protein
- 132 g
- Sacharidy
- 216 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joues de porc au cidre
1h 45min
Sauté de dinde aux abricots secs
50min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 godz.
Filet mignon au cidre
35min
Filet mignon aux nectarines
40min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Sauté de porc à l'orange
1 godz.
Joues de porc aux épices
13 godz. 40 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min
Joues de porc à la bière
1h 10min