Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Dip au fromage et à la ciboulette
5min
Tapenade
10 Min
Gaspacho
12 godz.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Anchoïade
15 Min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Tarte à la praline
3h 20min
Risotto aux cèpes
30 Min
Aïoli traditionnel
10 Min