Cervelle de canuts

Cervelle de canuts

4.9 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 12hod.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 1000 g de faisselle
Le jour même
  • 50 g d'échalote
  • ½ gousse d'ail
  • 20 g de vinaigre de vin
  • 15 g de vin blanc
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g de ciboulette fraîche ciselée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11.5 g
Kalorie 1129 kJ / 270 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...