Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinée aux oignons
50 min
Tapenade
10min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Fondue savoyarde
25 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Aïoli traditionnel
10min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Anchoïade
15min
Fondue savoyarde
15min
Sauce gribiche
15min