Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Tapenade
10min
Gaspacho
12h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30min
Galette bressane
13 Std.
Gratinée aux oignons
50min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Œuf poché sauce meurette
1h