Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de lardons fumés (allumettes)
- 350 g de châtaignes cuites et pelées
- 650 g de lait demi-écrémé
- 12 gouttes d'huile de piment
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 852 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 Min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Velouté de châtaigne
35 Min
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 λεπτ.
Velouté de châtaignes et céleri
40 λεπτ.