Kompatibilní verze
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Cocktail du printemps
5 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Colonel
5 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Ananas en papillote
1h
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2u. 35min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min