Kompatibilní verze
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Gravlax de saumon à la betterave
8hod. 15min
Foie gras farci aux figues
24h
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15 min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min