Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 Min
Œuf cocotte à l'oseille
40 Min
Glace à l'oseille
3 godz. 20 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 Std.
Œufs cocotte à la florentine
50 Min
Parmentier de sanglier aux pleurotes
15 godz.
Tatin de poireau
55 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min