Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la florentine
50 min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Poireau à la moutarde
35 min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Sauce à l'oseille
25 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2h
Œufs à la florentine
1h 5min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Œuf en cocotte de courgette ronde
1h
Céleri rémoulade
10min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min