Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Œufs à la florentine
1h 5min
Tourin à l'ail
25min
Céleri rémoulade
10 min
Œufs mollets en robe de noix
30min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min