Kompatibilní verze
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 823 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1h
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Bavarois d'asperge
15min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacotta parmesan
2h 20min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 Min
Petite crème de corail, noix de saint-jacques poêlées
35min