Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a fette
- 150 g di patata, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia cruda, spellata e sbriciolata
- 900 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 240 g di farro (possibilmente di Leonessa, cottura 40 minuti)
- 1 tartufo fresco in scaglie (circa 30 g, possibilmente di Leonessa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2246 kJ / 537 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e fagioli
1u.
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Farro alla nizzarda
40min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40min
Insalata di farro e pollo
1h 30 min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Farro ubriaco con salsiccia
50min