Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a fette
- 150 g di patata, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia cruda, spellata e sbriciolata
- 900 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 240 g di farro (possibilmente di Leonessa, cottura 40 minuti)
- 1 tartufo fresco in scaglie (circa 30 g, possibilmente di Leonessa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2246 kJ / 537 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di ceci e polpettine
50min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Riso integrale alla cantonese
1h 20min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Torta al testo
1 Std.
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Pizza di pasqua dolce
3j
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min