Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 2600 g di acqua
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
Straccetti di manzo
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, taglio scamone a listarelle (1x1x5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 Min
Bocconcini di maiale al latte
50 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Riso cantonese (TM6)
40 Min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4 Std.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Straccetti di manzo dorati
15 Min
Bocconcini di manzo dorati (media cottura)
15 Min
Straccetti di tacchino insaporiti
15 Min
Brasato ai funghi
6h