Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 2600 g di acqua
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
Straccetti di manzo
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, taglio scamone a listarelle (1x1x5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Straccetti di manzo dorati
15min
Pollo in salsa verde
40 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Manzo alla birra
3 Std. 20 Min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Brasato ai funghi
6 godz.