Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 2600 g di acqua
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto
Straccetti di manzo
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, taglio scamone a listarelle (1x1x5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo insaporiti
15 Min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Straccetti di manzo dorati
15 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5u. 20min
Bocconcini di maiale al latte
50 min.
Pollo alla birra con verdure
1h
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 godz. 30 min
Bocconcini di maiale dorati
15 Min
Brasato ai funghi
6sa