Kompatibilní verze
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaino di nero di seppia liquido (4 g)
- 1 pizzico di sale
Sugo ai gamberi
- 18 mazzancolle
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- 80 g di gambo di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 lime, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 lime, la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 11983 kJ / 2864 kcal
- Protein
- 102 g
- Sacharidy
- 406.2 g
- Tuk
- 74.6 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 15.6 g
- Sodík
- 1365 mg
Alternativní recepty
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6j 20 menit
Triglie in salsa piccante
30 min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Linguine al nero di seppia
45 Min