Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi, ammolalto e strizzato
- 60 g di latte
- 200 carne di vitello trita
- 200 di carne di manzo trita
- 200 di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1021 kJ / 244 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 146.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1h 30min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 Std. 10 Min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Insaporitore universale
10 min
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2h 10min
Polpette di pollo in salsa curry
50min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15 min