Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
-
150
g di mozzarella fresca, ben scolata e a pezzi
nebo 150 g di mozzarella per pizza a pezzi - 650 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 100 g di carota, pelata e a tocchetti (1-2 cm)
- 150 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 150 g di zucchina a tocchetti (1-2 cm)
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 15 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 fiori di zucca, puliti e senza pistillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 257.7 kJ / 61.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 86 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Carciofi ripieni
50min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Zucchine ripiene
1h 10min
Zucchine ripiene di uova
1h
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Finocchi ripieni
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h