Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

4.2 15 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a spicchi
  • 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 70 g di aceto di mele
  • 1 cucchiaio zucchero
  • 2 cucchiai rasi di sale + q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3.5 g
Kalorie 1098 kJ / 262 kcal
Tuk 20.6 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 16.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...