
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di foglie di spinaci freschi lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 262 kcal / 1098 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane e zucchine marinate
1hod. 35min
Conserva di melanzane
1hod. 30min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1hod. 35min
Galette des rois alle mele caramellate
3hod.
Guazzetto di fasolari e fave
1hod. 50min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1hod. 5min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Composta di melanzane e peperoni
1hod. 45min
Verdure miste in agrodolce
25hod. 40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Stufato di piselli e carciofi
45min