
Zařízení & příslušenství
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porzioni
Suroviny
-
di foglie di spinaci freschi lavate200 g
-
di acqua500 g
-
di patate pelate e a spicchi250 g
-
di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti200 g
Vinaigrette agrodolce
-
di olio extravergine di oliva80 g
-
di aceto di mele70 g
-
di zucchero1 cucchiaio
-
di sale + q.b.2 cucchiai rasi
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
262 kcal /
1098 kJ
Protein
3.5 g
Tuk
20.6 g
Sacharidy
16.8 g
Vláknina
2.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Invito a cena
10 recept
Itálie
Itálie