Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

4.4 14 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di foglie di spinaci freschi lavate
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a spicchi
    250 g
  • di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
    200 g
Vinaigrette agrodolce
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di aceto di mele
    70 g
  • di zucchero
    1 cucchiaio
  • di sale + q.b.
    2 cucchiai rasi

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 262 kcal / 1098 kJ
Protein 3.5 g
Tuk 20.6 g
Sacharidy 16.8 g
Vláknina 2.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...