Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de carne de cerdo en trozos de 3 cm
- 300 g de panceta de cerdo sin corteza o de papada de cerdo, en trozos
- 30 g de pasas
- 1 - 2 cucharadas de brandy (volitelně)
- 2 cucharadas de agua caliente
- 40 g de avellanas tostadas
- 50 g de orejones de albaricoque
- 40 g de higos secos
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 1 huevo
- 10 g de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de beicon ahumado en lonchas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1032 kJ / 247 kcal
- Protein
- 11.74 g
- Sacharidy
- 5.76 g
- Tuk
- 19.67 g
- Vláknina
- 16.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Tapenade
10min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Helado de vino con arándanos
9 godz. 30 min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1 godz.
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Cuajada de carnaval
4h 45min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Cake a la cerveza negra
50min
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26 Std. 10 Min
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8 godz. 35 min