Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de tomate
- 6 hojas de gelatina
- 500 g de zumo de tomate
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
Cebolla frita
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
- 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 325.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puerros en vinagreta
30 Min
Milhojas de verduras
1 Std.
Minitostas de falso tartar de tomate
20 Min
Huevos a la húngara
45 Min
Crema de rabanitos con queso fresco de cabra
3h 20min
Bombones de gambón y su bisque
1j 50 menit
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1ωρ. 10 λεπτ.
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
1h 20min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15 min
Pepinos encurtidos
48 Std. 20 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5j 30 menit