![La conserva de atún La conserva de atún](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9603ac7b32e58dda6184ff5ebad360a/Derivates/919d62228d68e573817aa93bf5abb5318c99c784.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de tomate
- 6 hojas de gelatina
- 500 g de zumo de tomate
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Pastel de atún
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
Cebolla frita
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en juliana muy fina
Para servir
- 2 - 3 cucharadas de caviar de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharadas de caviar de balsámico
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 325.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 min
Croissants de salmón, crema de queso y lechuga
78 Std.
Milhojas de patatas
1 Std. 30 Min
Mazapán y nueces al caramelo
Žádné hodnocení
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Paté de sidra asturiana
5min
Crujientes de marisco
20 min
Rulos de salmón
1h 35min
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6h 30min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min