Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua mineral
- 1 pellizco de azúcar
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar congelada
- 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Mojo verde
- 2 dientes de ajo
- 30 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 15 g de vinagre
Montaje
-
250
g de queso ahumado palmero en trozos
nebo 250 g de queso Idiazábal palmero en trozos - 1 aguacate en láminas
- 150 g de cebolla en juliana
- 16 tomates cherry en cuartos
- 16 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 218.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turrón de nata y pistachos
24 godz.
Turrón de praliné de cafe
4 Std. 15 Min
Helado de vino con arándanos
9 Std. 30 Min
Turrón de chocolate y caramelo salado
8u.
Roscón de rosas
4h
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30 min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Galletas de castaña y miel
1 Std. 40 Min
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25h 15min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20 min
Bao buns con gambones crujientes
1h