Kompatibilní verze
Risoto de borrego com couve-flor e pão picante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g couve-flor cortada em fatias finas
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Pimenta q.b.
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de colorau
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 2 dentes de alho
- 500 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 200 g vinho branco
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 320 g arroz p/ risoto
-
700
g caldo de galinha caseiro
nebo 700 g água e 1 cubo de caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 507 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Xarém com atum fresco
40 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 min
Kofta de borrego com chutney de manga
2h 10 min
Peito de peru com molho de romã
6h
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Polenta
40 Min
Frango de fricassé
30 min
Técnica Noodles
30 min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min