Kompatibilní verze
Risoto de borrego com couve-flor e pão picante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g couve-flor cortada em fatias finas
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Pimenta q.b.
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de colorau
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 2 dentes de alho
- 500 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 200 g vinho branco
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 320 g arroz p/ risoto
-
700
g caldo de galinha caseiro
nebo 700 g água e 1 cubo de caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 507 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kofta de borrego com chutney de manga
2 Std. 10 Min
Creme de legumes com tirinhas de frango
45min
Mousse de cupuaçu
Žádné hodnocení
Risoto
30min
Cavatelli com nabiças e lulas
Žádné hodnocení
Filé mignon suíno com molho mostarda
30min
Risoto com queijo parmesão
30min
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Risoto de abóbora e borrego
50min
Risoto de alcachofra
30min
Salmão com risoto de funcho
25min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 godz. 45 min